Hirdetés

allatmenhely.lap.hu / Veszprém megye

Veszprém megye

Vackoló Állatvédő Egyesület, Veszprém

A Vahur Állatvédő Egyesület bemutatkozása: A Vahur Állatvédő Egyesület 2004-ben jött létre Ajkán, majd létrehozta menhelyét azzal a céllal, hogy kidobott, gazdátlan és a gyepmesteri telepre került kutyákon segítsen. A menhely lehetőség szerint átmenti otthont nyújt számukra és segíti a mielőbbi gazdához kerülésüket. A menhelyen folyamatosan teltház van, így újabb segítségre szoruló kutyát csak akkor tud befogadni, ha a régiek közül gazdához kerülnek. A menhelyről történő örökbefogadással így két kutyán segít egyszerre!

2007 óta teljeskörü állatvédelmi szervezetként müködö egyesület Balatonfüreden. Gazdátlan kutyák befogadása/örökbeadása. Önkéntesek mukájából fenntarva. Egyik célunk a lakosság kutyatartási szemléletének átformálása. Probálkozunk, az állattartókat megbarátkoztatni a kutyáik ivartalanításának gondolatával és azon is fáradozunk, hogy meggyõzzük öket a láncontartáson kivüli lehetõségekrõl.

Hirdetés
Meghatározás:

Veszprám megyei állatmenhely, állatvédelem, kutyamentés, macskamenhely, cicamentő.

Veszprám megyei állatmenhely, állatvédelem, kutyamentés, macskamenhely, cicamentő.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Veszprém megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés